Over ons

Pctronic levert alle merken computers, laptops en desktopsystemen, de onderdelen daarvan en accessoires zoals muizen, (externe) harddisks en social media componenten zoals headsets en camera's. Daarnaast leveren wij netwerkapparatuur zoals draadloze routers en uiteraard kunt u ook voor printers bij ons terecht. Als u niet in de gelegenheid bent een computer te configureren kan Pctronic de installatie voor u verzorgen, zelfs met het door u gewenste besturingssysteem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u optimaal te adviseren over de door u gewenste aankoop, waarbij wij u de meest gunstige prijs-kwaliteit-verhouding kunnen bieden voor uw aankoop. Het geven van advies over antivirusbescherming en beveiligingsinstellingen van uw netwerk vinden wij vanzelfsprekend. Advies aan particulieren is altijd gratis.


Als u nog geen klant bij Pctronic bent is voor ons geen reden u niet van advies te dienen.


Bij Pctronic bent u altijd welkom voor uw vragen en advies Service staat bij Pctronic hoog in het vaandel en is erop gericht dat uw computer probleemloos werkt. Als uw computer onverhoopt toch defect raakt, zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring in staat uw systeem vakkundig en snel te repareren.

Bij Pctronic is een reparatie in de meeste gevallen binnen 1 werkdag klaar. Data recovery (het terug halen van voor u belangrijke gegevens) is bij ons vanzelfsprekend bij het vervangen van een defecte harddisk. Ook het uitbreiding van uw systeem of het wijzigen hiervan kunnen wij voor u uitvoeren.


Kortom bij Pctronic kunt u terecht voor nagenoeg alles op het gebied van computers.

© 2015 Pctronic